De beste humorsidene

Mr.-Bean-Funny-Baby-Face-PictureHumor er noe alle trenger ellers blir hverdagen for traust og kjedelig. Heldigvis finnes det mengder av humorsider på nettet, både på norsk og på engelsk. Hos humorsiden.no finner du mye å le av. JustFun.no er også en latterlig god side. Liker du tegneserier kan du besøke heltnormalt.no.

Utenlandsk humor

Humor kan krysse de fleste grenser så utenlandske humorsider er også verdt å besøke. Vi anbefaler nettsiden Funny or Die, som opprinnelig ble startet av komikere som ville dele ideer med hverandre, men som nå blir besøkt av folk fra hele verden. Du finner også mye lattervekkende underholdning på nettsiden Boredpanda. The Oatmeal er også en herlig nettside når du kjeder deg.

Morsomme bilder

Morsomme bilder trenger sjelden en forklaring. Et bilde sier jo mer enn tusen ord. Har du et flaut bilde av deg selv eller familien din? Kanskje det blekner i forhold til bildene på nettsiden AwkwardFamilyPhotos.

Engelskfeil

Det er også morsomt å lese skrivefeil, spesielt når de er gjort av foretak som burde oversatt ting bedre. Besøk nettsiden Engrish.com for gode eksempler på dette. Her finner du eksempler på bruksanvisninger, plakater og lignende, med mer eller mindre nyttig informasjon. Sjekk også nettsiden funnysigns.net, for å finne morsomme skilt.