Nye populære videoslots

Nye spilleautomater gir både nye vinnermuligheter og nye spillopplevelser. For noe av det beste med spilleautomater er at det stadig kommer nye. Her er en håndfull av nyhetene for våre 2017.

Magiske ønskebrønner

Hvem har vel ikke ønsket seg en ønskebrønn? Spillet Well of Wonders kan by på nettopp dette, og kanskje brønnen til og med kan oppfylle et par ønsker. Spillet er i hvert fall veldig fint, og det er litt spesielt. Her har Thunderkick nemlig laget et spill uten hjul og gevinstlinjer. I stedet kommer symbolene opp fra den magiske brønnen. Alt man må gjøre for å vinne, er å få tre eller flere like symboler. Det er også mulig å vinne omspinn og multiplikatorer. Omspinnene deles ut ved gevinst. Da vil symbolene som delte ut gevinsten forsvinne, og erstattes av nye symboler. Da er det mulig å vinne flere ganger på rad, uten ekstra innsats. I tillegg økes multiplikatoren for påfølgende gevinster. Dessuten kan en snill fe dele ut tilfeldige omspinn etter gevinstløse spinn. Feen kan fjerne symbolene det bare er ett av, og erstatte dem med nye.

Politi og tyv

Mircogaming lanserte spillet The Heat is On i mars. Her dukker det opp en kvinnelig tyv som jages av en politikvinne. Det er hele 45 gevinstlinjer i spillet. Spillet har ingen bonusinnslag, men det er mulig å vinne gratisspinn. Her er det duket for en skikkelig politijakt gjennom gatene og over hjulene på spillet. Spillet har morsom grafikk og muligheten til å vinne hele 160 gratisspinn. Prøv det ut på Videoslots.

Robotene kommer

Robo Smash er en herlig spilleautomat med framtidstema. Spillet er fra iSoftBet, og symbolene er morsomme, og robotene kan også begynne å krangle. Når de to jokerrobotene begynner å slåss, dukker det opp gratisspinn med stablede jokerhjul og multiplikatorer. Det er 15 gevinstlinjer i dette spillet.