De beste innredningssidene

excellent-home-interior-modern-bedroom-furniture-design-ideas-with-the-best-black-hardwood-high-curving-headboard-including-interisting-low-profile-creamy-bedframe-near-beautiful-glass-windows-coverinInteriør og dekor er noe som interesserer de fleste. Folk liker jo å ha det fint rundt seg og nordmenn elsker å pusse opp, dekorere og ommøblere. Bloggerne legger gjerne ut bilder og tips som man kan bli inspirert av. Noen blogger det er verdt å besøke er: thereseknutsen.no, anetteshus.com, emmelines.blogspot og camillaathome. Norske interiørblogger er også en veldig fin nettside med en mengde artikler til inspirasjon.

Bli inspirert av verden

Den store verden byr på mange spennende blogger og trender innen interiør. Hvorfor ikke slippe litt av verden inn i hjemmet ditt? Theinspiredroom er en fin blogg på engelsk. Andre herlige blogger er decor8blog og happyinteriorblog. Ethnicchic er også en blogg du bør besøke. Du kan også la deg inspirere av ett bestemt land. Haikudesigns skriver om japansk interiørstil. Italianbark skriver om italienske interiørtrender, og hvis du liker den franske stilen, kan du besøke bloggen frenchbydesignblog.

Bli inspirert av interiørmagasiner på nett

Elle Decor er en engelskspråklig side om interiør. På norske Interiørinspirasjon.no finner du nyheter og trender. Boligpluss kan også gi deg mange gode tips og ideer. Eller besøk nettsiden Vakre hjem. Det er alltid mye nytt og spennende å finne på nettsider som skriver om dekor og interiør.