Populære bloggere

shutterstock_311525351Blogger kan handle om alt mulig, men i Norge er det motebloggere, såkalte rosabloggere, som er mest populære. Men, det finnes noen unntak. Bloggen Mamma til Michelle er en godt besøkt blogg som handler om livet og hverdagen. Mat er noe alle spiser, så det er kanskje ikke uventet at Trines matblogg er populær. Bloggen Fotballfrue har også mange lesere. Blant rosabloggerne er Sophie Elise blogg og Andrea Badendyck populære.

Nyhetsblogger

Nyhetsblogger slår an både i Norge og i verden. Bloggen Mashable er faktisk en av verdens største nyhetsblogger. Nyhetsblogger finner du også hos svært mange nettaviser, både norske og utenlandske. Det samme gjelder sportsblogger. De er ofte knyttet til en nettavis. Hos nettaviser kan du også finne moteblogger og andre typer blogger.

Internasjonalt kjente bloggere

Amerikanske Perez Hilton er kjent langt utenfor sitt eget hjemland. Den italienske komikeren Beppe Grillo har også skapt seg et stort navn som blogger. Folk over hele verden har blitt rike på bloggene sine. Matt Marshall skriver bloggen VentureBeat, og tjener store penger. Gina Trapani (Lifehacker) lever også godt av blogging. Jake Dobkin er en annen blogger som lever godt. Det samme gjør bloggerne Michael Arrington (TechChrunch), Pete Cashmore (Mashable), Vitaly Friedman (Smashing Magazine) og Timothy Sykes.