Gjør-det-selv-tips på nett

8HeJkh3Vi nordmenn elsker å pusse opp og gjøre ting selv. Mange pusler med håndverk og småreparasjoner og selv om man ikke er en ekspert er det faktisk mye man kan gjøre selv for å spare penger. Det aller beste er at man finner både utstyr og en mengde tips på nettet.

Tips om reparasjoner

Har du en liten ting som trenger å utbedres er det ikke sikkert du trenger en håndverker. Du kan prøve å søke på problemet på nettet og finne både nettsider og videoer som forklarer deg hvordan du gjør ting selv.

Bygg ting selv

Har du lyst på en redskapsbod eller en lekestue til barna har du valget mellom å bestille et ferdig byggesett, eller konstruere hele greia selv. Å planlegge og bygge en selvkonstruert bod trenger ikke å være vanskelig. Finn gode tips på nettet.

Reparer i stedet for å kaste

I dag er vi altfor raske til å kaste ting, enten det er klær eller ting som har gått i stykker. Men noen ganger kan ting repareres ganske enkelt. Og selv om noe ikke kan repareres, kan det kanskje gjøres om til noe annet som kan brukes. Klær kan sys om til et nytt plagg, og et ødelagt bord kan for eksempel bli en fin hylle.