De største YouTube-profilene

maxresdefaultPå YouTube kan hvem som helst bli en stjerne. Du må bare legge ut filmer som noen er interessert i og det kan være svært mange temaer som engasjerer de besøkende. Musikk er alltid populært så det er mange som legger ut egne sanger på nettet. Noen blir til og med oppdaget gjennom YouTube.

De mest sette YouTube-kanalene nå

Flittige brukere av YouTube lager nærmest sin egen TV-kanal. Den mest sette kanalen i mai 2016 heter Ryan ToyReview og den tar for seg leketøy. På de neste plassene følger WWE, som handler om underholdning og T-series der musikk står i sentrum.

Stjerner på YouTube

Mange kjendiser har egne YouTube kanaler. En av dem er Justin Bieber som har svært mange besøkende på sin YouTube kanal. Flere andre musikere har også egne kanaler der de legger ut musikk, livemusikk, intervjuer og lignende. Gjennom YouTube kan de skape enda mer nærhet til sine fans verden over.

Barnevennlige kanaler

Det viser seg at innhold for barn er svært populært. Blant de mest populære kanalene er Little Baby Bun, Family Fun Pack, Webs and Tiaras, og Маша и Медведь. Alle disse sidene retter seg mot de yngste seerne, blant annet med tegneserier og sanger.